Интересни факти

❖ Пръстените от Tungsten carbide подлежат ли на промяна на размера?

image_16a35ae951c2d50e45400641e926badb

Обикновено средният размер на пръстен за мъже е 9 или 10, а най-често поръчваният размер на жените е размер 6. Всички купувачи са отговорни за собствения си избор на размер на пръстена, който искат да поръчат.

Нашата отлична политика на връщане и/или замяна на размери Ви помага да сте сигурни в избора на Вашите Tungsten пръстени толкова удобно, колкото би трябвало.

Поради изключителната твърдост, здравина и устойчивост на волфрамовият карбид, нашите Tungsten халки не подлежат на корекция на размери при бижутер, като например пръстените, изработени от злато, паладий или платина, така че моля да подходите внимателно при определяне на подходящия за Вас размер.

ВАЖНО!!! Ако не сте 100% доволни от начина по който Ви стои новия пръстен или при сгрешен размер, Вие можете да се възползвате от нашата 14-дневна гаранционна политика на връщане и/или замяна на пръстена, за да получите този, който ще Ви пасва идеално. В случай, че размерът, който сте поръчали не е правилен, то Вие имате право да върнете продукта и да се откажете от своята поръчка или да размените халката с по-малък или по-голям размер до 14 дни от получаването на пратката.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.