Полезна информация · Tungsten пръстени

❖ Какви са цвета, структурата и предимствата на Tungsten пръстените спрямо останалите традиционни бужута?

Металът Tungsten carbide, който се използва за направата на нашите пръстени има естествено сив цвят, близък до този на медицинската стомана и по-тъмен от среброто. На снимката под този текст може да видите сравнение на 17 различни пръстена и техните цветове, в зависимост от използвания метал.

Притежаващите уникални характеристики Tungsten carbide пръстени са достатъчно издръжливи за всекиднeвна употреба, като при това ще запазят оригиналния си вид и блясък за цял живот. Волфрамовият карбид може да се надраска или повреди само в краен случай, при досег с диамант или корунд.

Следователно, всички обичайни дейности, които обикновено изискват отстраняването на традиционните сватбени халки, и/или тяхната поддръжка могат да се извършват без проблем от собственика на Tungsten пръстен.

Въпреки изключително твърдата му и устойчива на надраскване повърхност, волфрамовия карбид при определени условия може да е по-крехък, отколкото други метали, използвани в сватбената бижутерия. В много редки случаи има вероятност Вашия Tungsten пръстен да се счупи, например при работа с менгеме, силен натиск, директен удар или голямо натоварване.

Запомнете! При различни екстремни случаи, когато възникне медицинска необходимост да се разреже или отстрани пръстена (например при прекомерно наддаване на телесно тегло, при травма на ръката и/или други рискови ситуации), премахването на един волфрамов пръстен не е по-сложно действие, отколкото рязането на традиционните златни или платинени сватбени халки. В някои магазини за бижута има специализиран режещ инструмент, предназначен за рязане на титаниеви и волфрамови халки. При извънредни обстоятелства или в случай на инцидент, Tungsten пръстените могат да бъдат разчупени на парчета и с помощта на менгеме-клещи.


Моля, обърнете внимание на факта, че някои от нашите най-популярните и красиви дизайни на Tungsten пръстени обединяват в себе си благородни метали или декоративни елементи с волфрам, за да се създадат едни уникални и стилни сватбени халки.

Много от тези модели включват инкрустации от сребро, платина, паладий, розово злато, бяло злато или жълто злато. Частта на волфрам от тези халки ще запази оригиналния си цвят и блясък за цял живот, докато по-меките инкрустирани скъпоценни метали в крайна сметка ще се променят своят текстуриран външен вид с течение на времето, което ще създаде един привлекателен контраст срещу трайния блясък на волфрамовия карбид.

Бихме искали да Ви уведомим, че Tungsten carbide пръстените, които предлагаме не са напълно неразрушими. Ето защо, нашият онлайн магазин си запазва правото да анулира гаранцията Ви, ако пръстенът е променян по никакъв начин, включително опити за промяна на размер, пробиване, добавяне на елементи или скъпоценни камъни, гравиране на надписи от бужутер, полиране, изваряване, почистване с разяждащи и/или силни химикали, запояване, стопяване, така също и при налични явни доказателства за очевидно повтарящо се физическо насилие, като удари с чук.

Ако не сте напълно удовлетворени от качеството на някой от нашите Tungsten пръстени, Вие може да го върнете без проблем в предвидения 14 дневен срок на нашата гаранционна политика.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.